Woning interieur

Vaak heeft u precies een beeld van wat u in uw woning terug wil zien. Dát is vaak niet het probleem, maar het wordt pas lastig om een meubel te vinden wat daar op aansluit zonder in te hoeven geven op uw wensen. Wij helpen u daarom graag bij het realiseren van uw droom interieur zonder het doen van concessies.

Wij van TD Interieurbouw hebben veel ervaring in het ontwerpen en maken van eettafels. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met het ontwikkelen van een eettafel van massief eikenhout. Daarnaast maken wij ook graag altijd een 3D ontwerp van onze schets. Zo kan er gekeken worden of uw wensen juist in het ontwerp zijn opgenomen.

TD Interieurbouw Nijkerk

TD interieurbouw is een bedrijf welke meubels, balies, winkelinrichting, interieurs en keukens ontwerpt en realiseert. Onze creatieve ontwerpers helpen u uw idee te visualiseren. Onze interieurbouwers komen deze daarna plaatsen op een moment wat u uitkomt.

Contact informatie

Adres:Celsiusstraat 8, 3846 BL Harderwijk Tel:06-53439796 / 06-16173832 Email:info@tdinterieurbouw.nl Web:www.tdinterieurbouw.nl Open:Maandag – Vrijdag 08:00 – 17:00
© Copyright 2021 - TD Interieurbouw. Gerealiseerd door PerfectOnline webdesign Leusden