Als interieurbouwer realiseren we hoogwaardige badmeubels van topkwaliteit. Werk je als stylist/architect aan een interieurplan met een nieuwe badkamer? Geen probleem, wij brengen jouw ideeën graag tot leven. Ook als particulier met een eigen plan helpen we je graag verder. Samen creëren we een droombadkamer die aan al jouw wensen voldoet, inclusief op maat gemaakte badkamermeubels van hoogwaardige materialen, zowel stijlvol als praktisch.

Waarom kiezen voor badkamermeubels op maat?

Kies je voor een badkamermeubel op maat, dan weet je zeker dat het meubel volledig voldoet aan jouw wensen en eisen. We werken uitsluitend met materialen die bij jouw badkamer passen en houden rekening met kastruimte voor het hele gezin. Tijdens drukke ochtenden kan ieder gezinslid gemakkelijk bij zijn of haar toiletspullen! Het badkamermeubel op maat past altijd bij de rest van de badkamer en het zorgt er tevens voor dat er genoeg ruimte overblijft voor andere elementen. Nog een reden om te kiezen voor een badkamermeubel op maat? Het is uniek en helemaal naar jouw stijl vormgegeven.

Onze specialist helpt graag bij het realiseren van jouw badkamerplan op maat

Badkamermeubel van hout of van andere materialen?

Wij maken badkamermeubels van verschillende materialen. Zo zien we tegenwoordig veel badkamermeubels van hout, maar ook badkamers voorzien van natuurlijke elementen en stijlvol staal. Wij werken uitsluitend met hout dat beschikt over het FSC-keurmerk. Voor iedere gekapte boom, komt er een nieuwe boom voor in de plaats. Verantwoord dus! Wij garanderen een lange levensduur van het badkamermeubel op maat. Jouw interieurplan staat altijd centraal. Zie jij het perfecte badkamermeubel voor je? Dan maken onze specialisten het. Wij zitten niet vast aan standaarden. Zorgt een ander materiaal voor een mooiere uitstraling? Dan delen wij onze bevindingen met jou. 

Wat zeggen onze klanten

arrow_back arrow_forward

Yvonne, particulier

Ik keek al lange tijd samen met mijn man naar een TV meubel voor aan de wand. Wij zagen de mogelijkheden bij TD Keukens & Interieur. De doorslag om voor TD Keukens & Interieur te gaan was de aandacht voor een op maat gemaakt meubel. Het 3D ontwerp gaf een duidelijk beeld en mijn man en ik zijn echt onwijs tevreden!

René, ondernemer

Top! Onze zaak kan niet voor een lange tijd dicht, dit is de reden dat we erg lang weinig aan het interieur hadden gedaan. TD Keukens & Interieur hielp ons erg bij onze wensen voor een nieuw interieur. De plaatsing van het nieuwe interieur verliep erg snel, zo waren wij niet lang gesloten voor onze klanten.

Petra, particulier

Onze huidige keuken komt van TD Keukens & Interieur. Doordat wij een duidelijk beeld hadden van onze nieuwe keuken was het erg lastig om een geschikt bedrijf te vinden. Het 3D ontwerp kwam er goed overeen met ons idee en wij zijn nog altijd erg tevreden met de keuken.

Jan en Marije, particulieren

De eettafel is bij ons een belangrijk onderdeel van onze woonkamer, de juiste tafel maakt de inrichting echt af. TD Keukens & Interieur heeft ons geholpen met een ontwerp en het realiseren hiervan. Wij hadden zelf namelijk nog niet echt een beeld van onze wensen.

Ronald, particulier

Super tevreden over TD Keukens & Interieur! Tijdens onze verbouwing op zoek naar een nieuwe keuken en blij dat TD Keukens & Interieur op het pad kwam. Het klikte snel, ze snapten wat wij wilden en dachten goed mee. Het ontwerp wat we zelf in ons hoofd hadden, hebben ze met hun ideeën aangevuld en daardoor werd het echt onze droomkeuken. Afstemming over planning en plaatsing ging prettig. Ze waren flexibel waar het moest en kwamen afspraken na. Werkten heel netjes en correct, geen rommel of gedoe. En na een paar weken nog even alles nalopen of het echt wel 100% was. Kijk, zo moet het, maar zie je niet meer overal. Prijs-kwaliteit was ook prima. Ik kan niet anders dan deze mannen van harte aanbevelen!

Hoe komt jouw maatwerk badkamermeubel tot stand?

Je hebt een onderscheidend badkamermeubel op maat in gedachten en wilt deze laten ontwerpen en realiseren. We vertellen je graag hoe onze specialisten jouw maatwerk badkamermeubel verwezenlijken. Vanaf het allereerste contact tot aan het inmeten en de plaatsing.

Neem via onderstaand formulier contact met ons op en vertel ons meer over jouw project.

Desmond & Matteus

Contactformulier

Bekijk hier onze projecten

Bekijk hier de projecten die wij hebben opgeleverd om een goed beeld te krijgen bij wat wij doen en om inspiratie op te doen

Wij staan heel graag voor jou klaar met onze expertise. Heb je een vraag of wil je een vrijblijvende afspraak maken? Neem gerust contact op en we staan voor je klaar! Je krijgt altijd een specialist aan de lijn of aan de deur. Wij gaan namelijk ook geheel vrijblijvend langs bij onze klanten. De teller loopt niet vanaf het eerste contact, wees gerust!