De keuken is een erg belangrijke plek in huis. Je brengt er tijd door tijdens het voorbereiden van een maaltijd, maar ook spendeer je uren aan de keukentafel met je partner, vrienden of familieleden. Een keuken moet passen bij jouw interieur, sfeer uitstralen en daarnaast praktisch zijn. Wil jij een nieuwe keuken laten ontwerpen? De specialisten van TD Keukens & Interieur ontwerpen en realiseren graag een functionele én stijlvolle keuken op maat die volledig aansluit op jouw wensen en interieur. Een maatwerk keuken inclusief keukenapparatuur gemaakt van hoogwaardige materialen, waar je jarenlang van geniet!

Voordelen van een maatwerk keuken

Een keuken op maat brengt veel voordelen met zich mee. Niet alleen past het volledig bij jouw wensen, ook blijft er geen loze ruimte onbenut. Zijn er schuine wanden of gekke hoeken in jouw woning? Een keuken op maat past altijd!

We zetten de voordelen voor je op een rijtje.

  • Een keuken op maat past perfect bij jouw specifieke wensen
  • Geen loze ruimte blijft onbenut
  • Het sluit prachtig aan bij de rest van het interieur
  • Er is oneindig veel keuze uit materialen, kleuren en beslag als je kiest voor maatwerk

Zie je de perfecte keuken al helemaal voor je? Wij verwezenlijken jouw droomkeuken!

Onze specialist helpt graag bij het realiseren van jouw maatwerk interieur

Verstelbare keuken op maat


Wij ontwerpen en verwezenlijken ook graag een verstelbare keuken op maat. De aangepaste keuken voor rolstoelgebruikers is gedeeltelijk of volledig elektrisch in hoogte verstelbaar. Wij maken daarvoor gebruik van het Deense systeem ROPOX. Het is een elektrisch systeem, dat ontworpen is om eenvoudig een hoogte van een werkblad in te stellen. Uiteraard hebben onze frames een veiligheidssysteem om beknelling tegen te gaan.

Unieke maatwerk keuken van hoogwaardige materialen

Een maatwerk keuken is altijd uniek en past volledig bij jouw wensen. Zie jij je droomkeuken al helemaal voor je? Wij realiseren dit zonder concessies te doen. Weet je nog niet zo goed wat je precies wilt? Dan denken wij graag met je mee. Jouw eisen en wensen, bedieningsgemak en stijl staan altijd centraal. Ook als het gaat om apparatuur. Wij maken daarnaast uitsluitend gebruik van hout dat beschikt over het FSC-keurmerk. Voor iedere gekapte boom, wordt een nieuwe boom geplaatst. Verantwoord dus! We leveren een 3D ontwerp aan om een impressie te geven van het beoogde resultaat. In dit ontwerp komen al jouw wensen naar voren.

Wat zeggen onze klanten

arrow_back arrow_forward

Petra, particulier

Onze huidige keuken komt van TD Keukens & Interieur. Doordat wij een duidelijk beeld hadden van onze nieuwe keuken was het erg lastig om een geschikt bedrijf te vinden. Het 3D ontwerp kwam er goed overeen met ons idee en wij zijn nog altijd erg tevreden met de keuken.

René, ondernemer

Top! Onze zaak kan niet voor een lange tijd dicht, dit is de reden dat we erg lang weinig aan het interieur hadden gedaan. TD Keukens & Interieur hielp ons erg bij onze wensen voor een nieuw interieur. De plaatsing van het nieuwe interieur verliep erg snel, zo waren wij niet lang gesloten voor onze klanten.

Yvonne, particulier

Ik keek al lange tijd samen met mijn man naar een TV meubel voor aan de wand. Wij zagen de mogelijkheden bij TD Keukens & Interieur. De doorslag om voor TD Keukens & Interieur te gaan was de aandacht voor een op maat gemaakt meubel. Het 3D ontwerp gaf een duidelijk beeld en mijn man en ik zijn echt onwijs tevreden!

Jan en Marije, particulieren

De eettafel is bij ons een belangrijk onderdeel van onze woonkamer, de juiste tafel maakt de inrichting echt af. TD Keukens & Interieur heeft ons geholpen met een ontwerp en het realiseren hiervan. Wij hadden zelf namelijk nog niet echt een beeld van onze wensen.

Ronald, particulier

Super tevreden over TD Keukens & Interieur! Tijdens onze verbouwing op zoek naar een nieuwe keuken en blij dat TD Keukens & Interieur op het pad kwam. Het klikte snel, ze snapten wat wij wilden en dachten goed mee. Het ontwerp wat we zelf in ons hoofd hadden, hebben ze met hun ideeën aangevuld en daardoor werd het echt onze droomkeuken. Afstemming over planning en plaatsing ging prettig. Ze waren flexibel waar het moest en kwamen afspraken na. Werkten heel netjes en correct, geen rommel of gedoe. En na een paar weken nog even alles nalopen of het echt wel 100% was. Kijk, zo moet het, maar zie je niet meer overal. Prijs-kwaliteit was ook prima. Ik kan niet anders dan deze mannen van harte aanbevelen!

Hoe komt jouw maatwerk

meubel tot stand?

Je hebt een onderscheidend meubel in gedachten en wilt deze laten ontwerpen en realiseren. We vertellen je graag hoe onze specialisten jouw maatwerk meubel verwezenlijken. Vanaf het allereerste contact tot aan het definitieve ontwerp en de plaatsing.

Neem via onderstaand formulier contact met ons op en vertel ons meer over jouw project.

Desmond & Matteus

Contactformulier

Bekijk hier onze projecten

Bekijk hier de projecten die wij hebben opgeleverd om een goed beeld te krijgen bij wat wij doen en om inspiratie op te doen

Wij staan heel graag voor jou klaar met onze expertise. Heb je een vraag of wil je een vrijblijvende afspraak maken? Neem gerust contact op en we staan voor je klaar! Je krijgt altijd een specialist aan de lijn of aan de deur. Wij gaan namelijk ook geheel vrijblijvend langs bij onze klanten. De teller loopt niet vanaf het eerste contact, wees gerust!