Je hebt een woning in Ermelo en je weet al precies hoe je deze wilt inrichten. Je ziet het complete plaatje al helemaal voor je. Geweldig! Helaas is het vinden van jouw droommeubel vaak lastiger dan gedacht. Je komt mooie meubels tegen, maar geen enkel ontwerp sluit volledig aan bij jouw wensen. Je krijgt nergens dat échte ‘wauw-gevoel’ van. Het is natuurlijk zonde om in te geven op je wensen en ‘gewoon’ maar voor een soortgelijk meubel te gaan.

Wil jij:

  • Maatwerk meubels die volledig aansluiten bij jou wensen?
  • Een droominterieur zonder concessies te hoeven doen?
  • Een uniek woning interieur?
  • Van jouw huis, een écht thuis maken?

Interieurbouwers in Ermelo? TD Keukens & Interieur realiseert jouw droominterieur

Of het nu gaat om een maatwerk (inloop)kast of een keuken. We hebben veel ervaring in het ontwerpen en maken van maatwerk meubels. We laten ons niet beperken door standaarden en zitten niet vast aan gebruikelijke afmetingen en vormen. Alles kan en niets is te gek! Wij staan voor kwaliteit en leveren uniek maatwerk. Heb jij hét perfecte plaatje in je hoofd, dan realiseren wij dat. Ons doel? Van jouw woning, een écht droomhuis maken dankzij unieke maatwerk meubels. Zodat iedere keer wanneer jij je woning instapt, er een brede lach op je gezicht verschijnt. Je bent thuis!

Waarom TD Keukens & Interieur uit Harderwijk?

  • Jouw droom keuken, badkamer interieur is dus nog geen 10 minuten van je vandaan | Wij zijn gevestigd aan de Celsiusstraat 8 in Harderwijk
  • 10 jaar ervaring in het vak
  • Team van specialisten
  • Ontwerp | realisatie | oplevering en plaatsen interieur

Jouw droom keuken, badkamer, interieur is een echt Harderwijks product

Onze specialismen

Wat zeggen onze klanten

arrow_back arrow_forward

René, ondernemer

Top! Onze zaak kan niet voor een lange tijd dicht, dit is de reden dat we erg lang weinig aan het interieur hadden gedaan. TD Keukens & Interieur hielp ons erg bij onze wensen voor een nieuw interieur. De plaatsing van het nieuwe interieur verliep erg snel, zo waren wij niet lang gesloten voor onze klanten.

Petra, particulier

Onze huidige keuken komt van TD Keukens & Interieur. Doordat wij een duidelijk beeld hadden van onze nieuwe keuken was het erg lastig om een geschikt bedrijf te vinden. Het 3D ontwerp kwam er goed overeen met ons idee en wij zijn nog altijd erg tevreden met de keuken.

Yvonne, particulier

Ik keek al lange tijd samen met mijn man naar een TV meubel voor aan de wand. Wij zagen de mogelijkheden bij TD Keukens & Interieur. De doorslag om voor TD Keukens & Interieur te gaan was de aandacht voor een op maat gemaakt meubel. Het 3D ontwerp gaf een duidelijk beeld en mijn man en ik zijn echt onwijs tevreden!

Jan en Marije, particulieren

De eettafel is bij ons een belangrijk onderdeel van onze woonkamer, de juiste tafel maakt de inrichting echt af. TD Keukens & Interieur heeft ons geholpen met een ontwerp en het realiseren hiervan. Wij hadden zelf namelijk nog niet echt een beeld van onze wensen.

Ronald, particulier

Super tevreden over TD Keukens & Interieur! Tijdens onze verbouwing op zoek naar een nieuwe keuken en blij dat TD Keukens & Interieur op het pad kwam. Het klikte snel, ze snapten wat wij wilden en dachten goed mee. Het ontwerp wat we zelf in ons hoofd hadden, hebben ze met hun ideeën aangevuld en daardoor werd het echt onze droomkeuken. Afstemming over planning en plaatsing ging prettig. Ze waren flexibel waar het moest en kwamen afspraken na. Werkten heel netjes en correct, geen rommel of gedoe. En na een paar weken nog even alles nalopen of het echt wel 100% was. Kijk, zo moet het, maar zie je niet meer overal. Prijs-kwaliteit was ook prima. Ik kan niet anders dan deze mannen van harte aanbevelen!

Hoe komt jouw maatwerk woning interieur tot stand?

Je hebt een onderscheidend meubel in gedachten en wilt deze laten ontwerpen en realiseren. We vertellen je graag hoe onze specialisten jouw maatwerk meubel verwezenlijken. Vanaf het allereerste contact tot aan het definitieve ontwerp en de plaatsing.

Neem via onderstaand formulier contact met ons op en vertel ons meer over jouw project.

Desmond & Matteus

Contactformulier

Onze particuliere projecten

Bekijk hier de projecten die wij hebben opgeleverd om een goed beeld te krijgen bij wat wij doen en om inspiratie op te doen

Wij staan heel graag voor jou klaar met onze expertise. Heb je een vraag of wil je een vrijblijvende afspraak maken? Neem gerust contact op en we staan voor je klaar! Je krijgt altijd een specialist aan de lijn of aan de deur. Wij gaan namelijk ook geheel vrijblijvend langs bij onze klanten. De teller loopt niet vanaf het eerste contact, wees gerust!