Een kantoor moet rust uitstralen, zorgen voor een fijne werkflow en helemaal passen bij jouw bedrijf. Het interieur van een kantoor is als een visitekaartje voor je bedrijf; het is daarom erg belangrijk dat de uitstraling overeenkomt met de visie van de organisatie. Een kantoorruimte is veel meer dan alleen een praktische werkplek. Wil je verzekerd zijn van een compleet nieuw kantoorinterieur passend bij jouw bedrijf en visie? Of wil je enkel de huidige uitstraling van je kantoor aanpassen? Onze specialisten staan voor je klaar!

Voordelen van kantoorinrichting op maat

Ben je op zoek naar een nieuw kantoorinterieur op maat? Het interieur van jouw kantoor laten samenstellen door onze specialisten brengt diverse voordelen met zich mee.

  • De kantoormeubelen passen perfect bij jouw bedrijf, organisatie en visie
  • Een kantoorinterieur op maat past altijd: qua stijl én afmetingen
  • Kantoorinrichting op maat is uniek, jouw eisen en wensen staan altijd centraal
  • Door kantoorinrichting op maat te laten maken blijft geen loze ruimte onbenut
  • De nieuwe inrichting van jouw kantoor straalt rust uit en stimuleert de productiviteit

Wil jij ook een stralend kantoorinterieur op maat dat perfect bij jouw wensen, jouw bedrijf, de organisatie én visie past?

Hoe komt jouw maatwerk kantoorinterieur tot stand?

Je hebt een (nieuw) kantoorpand en wilt een kantoorinterieur op maat laten samenstellen. Of je wilt de huidige uitstraling van je kantoor aanpassen zodat deze beter bij jouzelf, je bedrijf, de organisatie en de visie past. Wij vertellen je graag hoe onze specialisten jouw unieke maatwerk kantoorinterieur tot stand brengen. Vanaf het allereerste contact tot aan het definitieve ontwerp en plaatsing.

Unieke maatwerk kantoormeubelen

Een kantoorinterieur op maat is excentriek. Jij geeft je wensen door en wij houden hier te allen tijde rekening mee. Zie jij de perfecte kantoormeubelen voor je? Wij ontwerpen en verzorgen jouw kantoorinrichting op maat! Kleuren, zichtlijnen, materialen en meer: jij laat aan ons weten wat je mooi vindt en wij gaan met aandacht en veel creativiteit voor je aan de slag. Zonder concessies te hoeven doen! Zie jij je droomkantoor nog niet (volledig) voor je? 

Onze specialisten helpen graag met het tot stand brengen van een kantoorinterieur dat bij jou, je bedrijf en de bedrijfsvisie past. Wij realiseren een kantoorinterieur dat écht werkt en voldoet aan al jouw eisen en wensen.

Kantoorinterieur van hoge kwaliteit

TD Keukens & Interieur heeft ruime ervaring in het ontwerpen en realiseren van kantoorinrichting op maat. Niets is ons te gek: wij hebben projecten voor kleine kantoorruimtes zoals directiekantoren gedaan, maar ook grote projecten voor bijvoorbeeld call centers. Wij maken de maatwerk kantoormeubelen zoals bureaus, kasten, tafels en kantoorkeukens altijd van hoogwaardige materialen. Zo maken wij uitsluitend gebruik van duurzaam FSC-hout en kwalitatieve materialen die een lange levensduur garanderen. Jij kiest de afwerkingen, kastjes, lades, kleuren en texturen die bij jou passen. Ook op het gebied van grepen en scharnieren is veel mogelijk. 

Zijn jouw wensen helemaal duidelijk? Dan leveren wij een 3D kantoorontwerp aan om een impressie te geven van het beoogde resultaat.

Wat zeggen onze klanten

arrow_back arrow_forward

René, ondernemer

Top! Onze zaak kan niet voor een lange tijd dicht, dit is de reden dat we erg lang weinig aan het interieur hadden gedaan. TD Keukens & Interieur hielp ons erg bij onze wensen voor een nieuw interieur. De plaatsing van het nieuwe interieur verliep erg snel, zo waren wij niet lang gesloten voor onze klanten.

Petra, particulier

Onze huidige keuken komt van TD Keukens & Interieur. Doordat wij een duidelijk beeld hadden van onze nieuwe keuken was het erg lastig om een geschikt bedrijf te vinden. Het 3D ontwerp kwam er goed overeen met ons idee en wij zijn nog altijd erg tevreden met de keuken.

Yvonne, particulier

Ik keek al lange tijd samen met mijn man naar een TV meubel voor aan de wand. Wij zagen de mogelijkheden bij TD Keukens & Interieur. De doorslag om voor TD Keukens & Interieur te gaan was de aandacht voor een op maat gemaakt meubel. Het 3D ontwerp gaf een duidelijk beeld en mijn man en ik zijn echt onwijs tevreden!

Jan en Marije, particulieren

De eettafel is bij ons een belangrijk onderdeel van onze woonkamer, de juiste tafel maakt de inrichting echt af. TD Keukens & Interieur heeft ons geholpen met een ontwerp en het realiseren hiervan. Wij hadden zelf namelijk nog niet echt een beeld van onze wensen.

Ronald, particulier

Super tevreden over TD Keukens & Interieur! Tijdens onze verbouwing op zoek naar een nieuwe keuken en blij dat TD Keukens & Interieur op het pad kwam. Het klikte snel, ze snapten wat wij wilden en dachten goed mee. Het ontwerp wat we zelf in ons hoofd hadden, hebben ze met hun ideeën aangevuld en daardoor werd het echt onze droomkeuken. Afstemming over planning en plaatsing ging prettig. Ze waren flexibel waar het moest en kwamen afspraken na. Werkten heel netjes en correct, geen rommel of gedoe. En na een paar weken nog even alles nalopen of het echt wel 100% was. Kijk, zo moet het, maar zie je niet meer overal. Prijs-kwaliteit was ook prima. Ik kan niet anders dan deze mannen van harte aanbevelen!

Hoe komt jouw maatwerk kantoorinterieur tot stand?

Je hebt een (nieuw) kantoorpand en wilt een kantoorinterieur op maat laten samenstellen. Of je wilt de huidige uitstraling van je kantoor aanpassen zodat deze beter bij jouzelf, je bedrijf, de organisatie en de visie past. Wij vertellen je graag hoe onze specialisten jouw unieke maatwerk kantoorinterieur tot stand brengen. Vanaf het allereerste contact tot aan het definitieve ontwerp en plaatsing.

Neem via onderstaand formulier contact met ons op en vertel ons meer over jouw project.

Desmond & Matteus

Contactformulier

Bekijk hier onze projecten

Bekijk hier de projecten die wij hebben opgeleverd om een goed beeld te krijgen bij wat wij doen en om inspiratie op te doen

Wij staan heel graag voor jou klaar met onze expertise. Heb je een vraag of wil je een vrijblijvende afspraak maken? Neem gerust contact op en we staan voor je klaar! Je krijgt altijd een specialist aan de lijn of aan de deur. Wij gaan namelijk ook geheel vrijblijvend langs bij onze klanten. De teller loopt niet vanaf het eerste contact, wees gerust!