Heb je als stylist of architect een interieurplan ontworpen voor een klant en ben je op zoek naar een betrouwbare interieurbouwer? Of ben je als particulier bezig met een interieurplan en zoek je ook naar een betrouwbare interieurbouwer om je visie werkelijkheid te laten worden? Bij TD Keukens & Interieur begrijpen we jou als geen ander. Samen met ons team van specialisten realiseren we jouw interieurplan zonder concessies. Wat ons uniek maakt, is onze bereidheid om actief mee te denken over hoe we jouw interieurplan kunnen realiseren zonder ervan af te wijken.

Wil jij:

  • Maatwerk meubels die volledig aansluiten bij jouw wensen?
  • Een droominterieur zonder concessies te hoeven doen?
  • Een uniek woning interieur?
  • Van jouw huis, een écht thuis maken?

Onze specialist helpt graag bij het realiseren van jouw maatwerk interieurplan

Of het nu gaat om een maatwerk (inloop)kast of een keuken. We hebben veel ervaring in het ontwerpen en maken van maatwerk meubels. We laten ons niet beperken door standaarden en zitten niet vast aan gebruikelijke afmetingen en vormen. Alles kan en niets is te gek! Wij staan voor kwaliteit en leveren uniek maatwerk. Heb jij hét perfecte plaatje in je hoofd, dan realiseren wij dat. Ons doel? Van jouw interieurplan, een écht droomhuis maken dankzij een uniek maatwerk interieur. Zodat wanneer jouw klant zijn/haar woning instapt, er een brede lach op het gezicht verschijnt. Dat is écht thuiskomen.

Onze specialismen

Duurzame materialen, prachtige details en een uniek lijnenspel

Wij realiseren jouw maatwerk interieur van de gewenste materialen. Wij werken uitsluitend met hout dat beschikt over het FSC-keurmerk. Voor iedere gekapte boom, komt er een nieuwe voor in de plaats. Verantwoord dus! We garanderen een lange levensduur van jouw unieke maatwerk meubel.

Daarnaast is niets ons te gek. Heb jij unieke details in gedachten, moet het nét even anders dan anders? Wij kijken graag naar de mogelijkheden voor jouw interieurplan!

Wat zeggen onze klanten

arrow_back arrow_forward

René, ondernemer

Top! Onze zaak kan niet voor een lange tijd dicht, dit is de reden dat we erg lang weinig aan het interieur hadden gedaan. TD Keukens & Interieur hielp ons erg bij onze wensen voor een nieuw interieur. De plaatsing van het nieuwe interieur verliep erg snel, zo waren wij niet lang gesloten voor onze klanten.

Petra, particulier

Onze huidige keuken komt van TD Keukens & Interieur. Doordat wij een duidelijk beeld hadden van onze nieuwe keuken was het erg lastig om een geschikt bedrijf te vinden. Het 3D ontwerp kwam er goed overeen met ons idee en wij zijn nog altijd erg tevreden met de keuken.

Yvonne, particulier

Ik keek al lange tijd samen met mijn man naar een TV meubel voor aan de wand. Wij zagen de mogelijkheden bij TD Keukens & Interieur. De doorslag om voor TD Keukens & Interieur te gaan was de aandacht voor een op maat gemaakt meubel. Het 3D ontwerp gaf een duidelijk beeld en mijn man en ik zijn echt onwijs tevreden!

Jan en Marije, particulieren

De eettafel is bij ons een belangrijk onderdeel van onze woonkamer, de juiste tafel maakt de inrichting echt af. TD Keukens & Interieur heeft ons geholpen met een ontwerp en het realiseren hiervan. Wij hadden zelf namelijk nog niet echt een beeld van onze wensen.

Ronald, particulier

Super tevreden over TD Keukens & Interieur! Tijdens onze verbouwing op zoek naar een nieuwe keuken en blij dat TD Keukens & Interieur op het pad kwam. Het klikte snel, ze snapten wat wij wilden en dachten goed mee. Het ontwerp wat we zelf in ons hoofd hadden, hebben ze met hun ideeën aangevuld en daardoor werd het echt onze droomkeuken. Afstemming over planning en plaatsing ging prettig. Ze waren flexibel waar het moest en kwamen afspraken na. Werkten heel netjes en correct, geen rommel of gedoe. En na een paar weken nog even alles nalopen of het echt wel 100% was. Kijk, zo moet het, maar zie je niet meer overal. Prijs-kwaliteit was ook prima. Ik kan niet anders dan deze mannen van harte aanbevelen!

Jouw interieurplan laten bouwen door ons team?


Je hebt een onderscheidend interieurplan voor jouw klant en wilt dit laten realiseren. We vertellen je graag hoe onze specialisten jouw maatwerk interieurplan verwezenlijken. Vanaf het allereerste contact tot aan het inmeten en de plaatsing.

Neem via onderstaand formulier contact met ons op en vertel ons meer over jouw project.

Desmond & Matteus

Contactformulier

Onze particuliere projecten

Bekijk hier de projecten die wij hebben opgeleverd om een goed beeld te krijgen bij wat wij doen en om inspiratie op te doen

Ben je stylist of architect en zoek je een betrouwbare interieurbouwer? Of ben je een particulier met een interieurplan? Wij zijn er om je te helpen met onze expertise. Heb je vragen of wil je een vrijblijvende afspraak maken? Neem gerust contact op, we staan voor je klaar! Bij ons spreek je altijd met een specialist, en we komen ook graag geheel vrijblijvend langs.