Kasten zijn een erg belangrijk onderdeel van een woning. Je bergt er al je spullen netjes in op, maar ook maakt een kast de woning helemaal af. Heb je meer ruimte nodig voor al jouw servies, kleding, schoenen, woonaccessoires of boeken? Of past de huidige kast niet helemaal bij jouw interieur? Wij maken een prachtige en functionele maatwerk kast voor iedere ruimte, passend bij al jouw eisen en wensen! Of het nu gaat om maatwerk kasten met een moderne, retro, klassieke of industriële uitstraling. Wij zorgen ervoor dat de kast altijd de juiste afmetingen heeft, waardoor het perfect in de daarvoor bestemde ruimte past.

Voordelen van een kast op maat

In de loop der jaren hebben onze specialisten veel verschillende maatwerk kasten mogen ontwerpen en plaatsen. Van inloopkasten en inbouwkasten op maat tot aan boekenkasten en schuifdeurkasten. En dat is niet zo gek! Een kast op maat brengt veel voordelen met zich mee. Benieuwd waarom kasten op maat zo populair zijn? We zetten een aantal voordelen voor je op een rijtje.

 • Een maatwerk kast past altijd in de ruimte waar hij moet komen te staan
 • Kasten op maat passen perfect bij specifieke eisen en wensen
 • Bepaal zelf hoe de opbergruimte eruit ziet
 • De keuze is reuze als het gaat om materialen, vormen en kleuren
 • Sluit altijd naadloos aan bij het interieurplan

Of het nu gaat om een maatwerk (inloop)kast of een keuken. We hebben veel ervaring in het ontwerpen en maken van maatwerk meubels. We laten ons niet beperken door standaarden en zitten niet vast aan gebruikelijke afmetingen en vormen. Alles kan en niets is te gek! Wij staan voor kwaliteit en leveren uniek maatwerk. In ieder interieurplan komt wel een maatwerkkast terug, wij kijken graag samen hoe we dit het beste kunnen realiseren!

Niet zomaar opbergruimte, maar een kast op maat

Een kast op maat laten maken, hoe werkt dat?

Als interieurbouwer begrijpen we dat je een unieke en praktische maatwerk kast in gedachten hebt, ontworpen door een stylist of architect, en dat je deze wilt laten realiseren. Maar hoe verloopt dit proces precies? Onze specialisten begeleiden je vanaf het allereerste contact de plaatsing van de maatwerk kast. We vertellen je graag hoe we jouw visie werkelijkheid maken.

Unieke maatwerk kasten voor iedere ruimte

Kasten zijn een essentieel onderdeel van elk interieurplan. Elk huis heeft opbergruimte nodig, variërend van kleding en schoenen tot dierbare fotoboeken en persoonlijke spullen. Wij realiseren graag de kastruimte die jij hebt ontworpen voor je klant, zonder concessies te doen. We laten ons niet beperken door standaarden en zijn flexibel wat betreft afmetingen en vormen. Met ons vakmanschap leveren wij kwalitatieve en unieke maatwerk kasten.

Wij maken diverse maatwerk kasten, zoals:

 • Wandkasten
 • Inloopkasten
 • Schuifdeurkasten
 • Boekenkasten
 • TV kasten / meubels op maat
 • Ensuite kasten

Nieuwsgierig hoe we de kasten uit jouw interieurplan realiseren? Neem gerust contact met ons op!

Wat zeggen onze klanten

arrow_back arrow_forward

Jan en Marije, particulieren

De eettafel is bij ons een belangrijk onderdeel van onze woonkamer, de juiste tafel maakt de inrichting echt af. TD Keukens & Interieur heeft ons geholpen met een ontwerp en het realiseren hiervan. Wij hadden zelf namelijk nog niet echt een beeld van onze wensen.

René, ondernemer

Top! Onze zaak kan niet voor een lange tijd dicht, dit is de reden dat we erg lang weinig aan het interieur hadden gedaan. TD Keukens & Interieur hielp ons erg bij onze wensen voor een nieuw interieur. De plaatsing van het nieuwe interieur verliep erg snel, zo waren wij niet lang gesloten voor onze klanten.

Petra, particulier

Onze huidige keuken komt van TD Keukens & Interieur. Doordat wij een duidelijk beeld hadden van onze nieuwe keuken was het erg lastig om een geschikt bedrijf te vinden. Het 3D ontwerp kwam er goed overeen met ons idee en wij zijn nog altijd erg tevreden met de keuken.

Yvonne, particulier

Ik keek al lange tijd samen met mijn man naar een TV meubel voor aan de wand. Wij zagen de mogelijkheden bij TD Keukens & Interieur. De doorslag om voor TD Keukens & Interieur te gaan was de aandacht voor een op maat gemaakt meubel. Het 3D ontwerp gaf een duidelijk beeld en mijn man en ik zijn echt onwijs tevreden!

Ronald, particulier

Super tevreden over TD Keukens & Interieur! Tijdens onze verbouwing op zoek naar een nieuwe keuken en blij dat TD Keukens & Interieur op het pad kwam. Het klikte snel, ze snapten wat wij wilden en dachten goed mee. Het ontwerp wat we zelf in ons hoofd hadden, hebben ze met hun ideeën aangevuld en daardoor werd het echt onze droomkeuken. Afstemming over planning en plaatsing ging prettig. Ze waren flexibel waar het moest en kwamen afspraken na. Werkten heel netjes en correct, geen rommel of gedoe. En na een paar weken nog even alles nalopen of het echt wel 100% was. Kijk, zo moet het, maar zie je niet meer overal. Prijs-kwaliteit was ook prima. Ik kan niet anders dan deze mannen van harte aanbevelen!

Kast op maat laten maken 

van hoogwaardige materialen

Wij maken jouw maatwerk kasten uitsluitend van kwalitatieve materialen. Denk aan hout dat beschikt over het FSC-keurmerk en sterk staal, om zo een lange levensduur te garanderen. Heb je details, vormen, structuren en/of materialen in gedachten? Beschikt jouw interieurplan over bijzondere formaten of hoeken? Wij ontwerpen de kast op maat! Eentje die perfect past op de gewenste plek, voorzien is van genoeg opbergruimte én helemaal in de stijl die jij voor ogen hebt. 

Neem via onderstaand formulier contact met ons op en vertel ons meer over jouw project.

Desmond & Matteus

Contactformulier

Bekijk hier onze projecten

Bekijk hier de projecten die wij hebben opgeleverd om een goed beeld te krijgen bij wat wij doen en om inspiratie op te doen

Wij staan heel graag voor jou klaar met onze expertise. Heb je een vraag of wil je een vrijblijvende afspraak maken? Neem gerust contact op en we staan voor je klaar! Je krijgt altijd een specialist aan de lijn of aan de deur. Wij gaan namelijk ook geheel vrijblijvend langs bij onze klanten. De teller loopt niet vanaf het eerste contact, wees gerust!