De eerste indruk is erg belangrijk voor een gast of klant. Beschikt jouw winkel of horecagelegenheid over de juiste uitstraling? Dan is de eerste indruk gelijk goed! Wij van TD Interieur & Keukens helpen je graag bij het realiseren van het juiste interieur. Of het nu gaat om kleine aanpassingen in het huidige interieur van jouw horecagelegenheid of winkel, of een compleet nieuw ontwerp.

Wil jij:

  • Maatwerk meubels die volledig aansluiten bij jouw wensen en winkel?
  • Een droominterieur op maat voor jouw horecagelegenheid of winkel zonder concessies te hoeven doen?
  • Een uniek winkelinterieur of horeca interieur?
  • Van jouw winkel of restaurant een plek maken waar mensen zich direct fijn voelen?

Onze specialist helpt graag bij het realiseren van jouw maatwerk interieur

Hoe komt jouw maatwerk winkelinterieur of horeca interieur tot stand?

Wij begrijpen dat winkels en horecagelegenheden vaak zes of zelfs zeven dagen per week geopend zijn. Je bent daardoor gebaat bij een snel proces. TD Keukens & Interieur maakt daarom een overzichtelijk 3D ontwerp en garandeert een snelle plaatsing. We vertellen je graag hoe onze specialisten jouw maatwerk interieur verwezenlijken. Vanaf het allereerste contact tot aan het definitieve ontwerp en de plaatsing.

Duurzame materialen en spannende details

Wij hebben veel ervaring in het ontwerpen en maken van maatwerk meubels voor winkels en horecagelegenheden. We laten ons absoluut niet beperken door standaarden en zitten niet vast aan gebruikelijke vormen en afmetingen. Zie jij jouw droominterieur voor jouw winkel of restaurant al helemaal voor je? Wij realiseren dat! Wij maken maatwerk meubels voor jouw winkel of horecagelegenheid van verschillende soorten duurzame materialen.

Niets is ons te gek. Heb jij bijzondere details in gedachten, moet het ‘outside the box’? Wij kijken naar de mogelijkheden en creëren jouw droomontwerp!

Unieke maatwerk meubelen voor jouw winkel

Het is niet alleen belangrijk dat de uitstraling van een winkel klopt, ook zijn er praktische aspecten waar we rekening mee houden. 

Allereerst is het belangrijk dat het winkelinterieur bestaat uit stevige constructies. Zo ziet de winkel er optimaal uit en is er minder onderhoud vereist. Ook belangrijk bij het ontwerpen van jouw winkelinterieur? De routing! We houden rekening met de indeling die het prettigst werkt voor de klant en zorgen dat de route bij jouw wensen past. Daarnaast denken wij ook graag mee over de eventuele schapindeling.

Creatief interieur voor jouw horecagelegenheid

Het interieur van een horecagelegenheid moet voldoen aan diverse inrichtingseisen van Horeca Nederland. Hier houden wij te allen tijde rekening mee. Net als met jouw wensen, eisen en visie. 

De specialisten van TD Keukens & Interieur weten altijd de juiste sfeer te creëren met de ontwerpen. Er komt een creatief horeca interieur tot stand, waarbij we gebruik maken van veel verschillende materialen. Onze specialisten zijn thuis in ieder segment én verwerken altijd de laatste trends in het maatwerk interieurontwerp.

Brainstorm winkel interieur
Maatwerk detail

Wat zeggen onze klanten

arrow_back arrow_forward

René, ondernemer

Top! Onze zaak kan niet voor een lange tijd dicht, dit is de reden dat we erg lang weinig aan het interieur hadden gedaan. TD Keukens & Interieur hielp ons erg bij onze wensen voor een nieuw interieur. De plaatsing van het nieuwe interieur verliep erg snel, zo waren wij niet lang gesloten voor onze klanten.

Petra, particulier

Onze huidige keuken komt van TD Keukens & Interieur. Doordat wij een duidelijk beeld hadden van onze nieuwe keuken was het erg lastig om een geschikt bedrijf te vinden. Het 3D ontwerp kwam er goed overeen met ons idee en wij zijn nog altijd erg tevreden met de keuken.

Yvonne, particulier

Ik keek al lange tijd samen met mijn man naar een TV meubel voor aan de wand. Wij zagen de mogelijkheden bij TD Keukens & Interieur. De doorslag om voor TD Keukens & Interieur te gaan was de aandacht voor een op maat gemaakt meubel. Het 3D ontwerp gaf een duidelijk beeld en mijn man en ik zijn echt onwijs tevreden!

Jan en Marije, particulieren

De eettafel is bij ons een belangrijk onderdeel van onze woonkamer, de juiste tafel maakt de inrichting echt af. TD Keukens & Interieur heeft ons geholpen met een ontwerp en het realiseren hiervan. Wij hadden zelf namelijk nog niet echt een beeld van onze wensen.

Ronald, particulier

Super tevreden over TD Keukens & Interieur! Tijdens onze verbouwing op zoek naar een nieuwe keuken en blij dat TD Keukens & Interieur op het pad kwam. Het klikte snel, ze snapten wat wij wilden en dachten goed mee. Het ontwerp wat we zelf in ons hoofd hadden, hebben ze met hun ideeën aangevuld en daardoor werd het echt onze droomkeuken. Afstemming over planning en plaatsing ging prettig. Ze waren flexibel waar het moest en kwamen afspraken na. Werkten heel netjes en correct, geen rommel of gedoe. En na een paar weken nog even alles nalopen of het echt wel 100% was. Kijk, zo moet het, maar zie je niet meer overal. Prijs-kwaliteit was ook prima. Ik kan niet anders dan deze mannen van harte aanbevelen!

Plan een vrijblijven gesprek in en vertel ons meer over jouw project

Je hebt een onderscheidend meubel in gedachten en wilt deze laten ontwerpen en realiseren. We vertellen je graag hoe onze specialisten jouw maatwerk meubel verwezenlijken. Vanaf het allereerste contact tot aan het definitieve ontwerp en de plaatsing.

Neem via onderstaand formulier contact met ons op en vertel ons meer over jouw project.

Desmond & Matteus

Contactformulier

Bekijk hier onze projecten

Bekijk hier de projecten die wij hebben opgeleverd om een goed beeld te krijgen bij wat wij doen en om inspiratie op te doen

Wij staan heel graag voor jou klaar met onze expertise. Heb je een vraag of wil je een vrijblijvende afspraak maken? Neem gerust contact op en we staan voor je klaar! Je krijgt altijd een specialist aan de lijn of aan de deur. Wij gaan namelijk ook geheel vrijblijvend langs bij onze klanten. De teller loopt niet vanaf het eerste contact, wees gerust!