Over ons

Grote passie voor maatwerk keukens en interieur

Wij zijn interieurbouwers in hart en nieren. Niet per se gemaakt om hele dagen op kantoor te zitten. Het ontwerpen én realiseren van maatwerk keukens en interieurs is voor onze mannen de perfecte combinatie! Zonder 3D ontwerp, geen realisatie van een maatwerk keuken of meubel.

Moderne en geautomatiseerde machines

De opdrachten groeien en het is tijd om onze processen te automatiseren. Na veel onderzoek is de knoop doorgehakt en zijn we gaan werken met machines van het merk Holz-Her. Dit is een goede keus gebleken, wat een prachtig merk!

Kwaliteit en maatwerk voorop!

Waar wij ons in onderscheiden? Wij laten ons absoluut niet beperken door afwijkende maten, scheve huizen of kromme muren. Maatwerk is maatwerk! Wij zijn ruimdenkend als het gaat om materialen. Hoe gekker, hoe beter. Niets is ons te gek! Uiteraard houden wij altijd rekening met de wensen en eisen van de klant. Kwaliteit en maatwerk staan bij ons voorop! Ook onderscheiden wij ons in het klantcontact. We gaan graag geheel vrijblijvend langs bij de klant. De teller gaat niet lopen bij het eerste contact, dat beloven we!

Vrijblijvend kennismaken en jouw wensen bespreken?

Onze werkwijze

Wij staan heel graag voor jou klaar met onze expertise. Heb je een vraag of wil je een vrijblijvende afspraak maken? Neem gerust contact op en we staan voor je klaar! Je krijgt altijd een specialist aan de lijn of aan de deur. Wij gaan namelijk ook geheel vrijblijvend langs bij onze klanten. De teller loopt niet vanaf het eerste contact, wees gerust!