Project Achterveld

In deze luxe nieuwbouwvilla in Achterveld hebben wij al het maatwerk interieur gerealiseerd.

schedule 1 maart 2022
bookmark_border Woning interieur
storefront

In deze luxe nieuwbouwvilla in Achterveld hebben wij al het maatwerk interieur gerealiseerd. Denk hierbij aan de keuken met bijkeuken, pantry in de garage, badkamermeubels en toiletmeubels. We maken gebruik van veel verschillende materialen en werken het maatwerk interieur gedetailleerd af.

Het kookeiland met luxe bar en de bijkeuken zijn afgewerkt met een gepatineerde bronslak en belegd met een gepolijst marmeren aanrechtblad. Het marmeren blad van het kookeiland is door de grootte in hoekvorm gelegd, wat een bijzonder gaaf effect geeft. In de bijkeuken lopen de fronten gelijk met de bovenzijde van het marmeren blad. Dat ziet er ontzettend strak uit!

Gepolijst marmeren aanrechtblad
Maatwerk keukeneiland
Bijkeuken Achterveld
Detail bijkeuken Achterveld
arrow_back arrow_forward

We hebben de hoge linker- en rechterkasten naast het kookeiland bekleed met eikenhouten fronten, welke weer zijn afgewerkt met een ultramatte zwarte lak. Dit gaat weer heel goed samen met de bronzen kleur van het kookeiland. De nissen zijn eveneens gemaakt van gepolijst marmer.

Dan nog de apparatuur in de maatwerk keuken. We hebben gekozen voor stoomovens van Bosch, een wijnklimaatkast van Liebherr, een kookplaat met geïntegreerde afzuiging van BORA en tot slot een luxe kraan en zeeppomp van Quooker. De luxe apparatuur samen met de maatwerk keuken maken het plaatje helemaal compleet.

Luxe graan & zeeppomp
BORA kookplaat

De maatwerk badkamermeubels en de toiletmeubels zijn tevens gemaakt van eikenhout en afgewerkt met een ultramatte zwart lak. Een mooi detail, is dat de bovenbladen eruitzien als dienbladen. Dit zorgt voor een hele chique uitstraling.

Maatwerk badkamermeubel
2e maatwerk badkamermeubel
Detail afwerking maatwerk badkamermeubel
Wandmeubel toilet

Heeft jouw woning ook maatwerk meubels nodig?

Neem contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken